Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

Ισχυρή υποψηφιότητα από τη Χρυσή Αυγή στην Κέρκυρα-Σημαντικές πιθανότητες εκλογής βουλευτή

Υποψήφιος, ο Πρόεδρος Ελλήνων Ιατροδικαστών,Γιάννης Αϊβατίδης!!!
Πανικός σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ: Γι' αυτό "σκοτώνονται" με ποιον θα κατέβει η Γκερέκου

Ο γνωστός Ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Κέρκυρας, Γιάννης Αϊβατίδης, πρόεδρος μέχρι σήμερα της Υπηρεσίας των Ελλήνων Ιατροδικαστών του υπουργείου Δικαιοσύνης, κατέρχεται ως ένας από τους υποψηφίους της “Χρυσής Αυγής” στην περιφέρεια στο νησί των Φαιάκων.
Η κάθοδος του στις εκλογές έχει προκαλέσει πανικό στις τάξεις της ΝΔ, που απεγνωσμένα αναζήτησε λύση στο πρόσωπο της Γκερέκου, εξού και ο σχετικός θόρυβος. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο ο ο φίλος των μασώνων, Δένδιας, αναγκάστηκε να "μεταναστεύσει" από την περιφέρεια του στην "αρένα με τα θηρία" της Β' Αθηνών.
Ήξερε πως στην Κέρκυρα δεν θα έβρισκε ούτε την ψήφο του. Ο γνωστός λειτουργός της Δικαιοσύνης και της ιατροδικαστικής με παρουσία ως μάρτυρας σε πολλές πολύκροτες υποθέσεις στα εγκληματικά χρονικά, είναι εξέχων πρόσωπο της τοπικής κοινωνίας και διατηρεί άριστες σχέσεις με την τοπική κοινωνία και τις δικαστικές αλλά και αστυνομικές αρχές της περιοχής.
Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή "χτυπάει" ευθέως την έδρα της καταρρέουσας ψοφοδεξιάς στην Κέρκυρα είναι ενδεικτικό της κατάρρευσης της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρη την Ελλάδα, που συνοδεύεται από μία επέλαση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...