Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΚΙΔΗΣΟ: Δύο τ. Γραμματείς του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο

Όπως αναμενόταν στο ψηφοδέλτιο Κέρκυρας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών βρίσκονται τόσο ο Χρυσόστομος Μπούκας όσο κι ο Αλέξανδρος Αλεξάκης.



Δύο πρώην γραμματείς του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται, και με τη βούλα, στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών της Κέρκυρας.
Πρόκειται για τον γιατρό Χρυσόστομο Μπούκα αλλά και τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αλεξάκη (ο τελευταίος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ).
Ενώ, επιπλέον, στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΔΗΣΟ βρίσκονται η Κωνσταντίνα Ιωάννου (νοσηλεύτρια), η Δέσποινα Κοντομάρη (ιδιωτική υπάλληλος) και ο Αλέξανδρος Δεσύλλας (εκδότης, συγγραφέας).

Μάλιστα, το σχετικό δελτίο γνωστοποίησης του ψηφοδελτίου της Κέρκυρας περιλάμβανε και ένα κείμενο στο οποίο αναφέρονται τα εξής:
Ήρθε η ώρα να ακουστεί η δικιά μας φωνή και στην Κέρκυρα, με ένα Κίνημα προοδευτικών αξιών, απέναντι στο συντηρητικό κυνήγι της εξουσίας. 
Ένα Κίνημα αλήθειας, απέναντι στον ανορθολογισμό. 
Ένα κίνημα που θα είναι προοδευτικός πόλος ευρύτερων συνεργασιών. 
Ένα Κίνημα συμμετοχής και αυτοοργάνωσης, που θα στέκεται απέναντι στον ελιτισμό, την αλαζονεία της εξουσίας και τα παιχνίδια κορυφής. 
Ένα κίνημα δημιουργικής ρήξης και λύτρωσης μέσα από το οποίο θα έλθει η σύνθεση των δυνάμεων της προόδου από τη βάση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...