Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Σε λειτουργία το αποχετευτικό Σιδαρίου και Κασσιώπης

Η ΔΕΥΑΚ ανακοινώνει ότι οι εργασίες ολοκλήρωσης των εγκαταστάσεων Βιολογικού καθαρισμού του Σιδαρίου και της Κασσιώπης πραγματοποιήθηκαν και ξεκινά η λειτουργία τους.

Όλοι οι υπόχρεοι προς σύνδεση στο αποχετευτικό δίκτυο, πρέπει να φροντίσουν να υποβάλλουν άμεσα σχετικές αιτήσεις σύνδεσης. Η σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης, σύμφωνα με τον νόμο, είναι υποχρεωτική για όλα τα ακίνητα που μπορούν να συνδεθούν.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την σύνδεση για τα υφιστάμενα κτίρια είναι : Αντίγραφο Λογαριασμού ΔΕΗ , Αντίγραφο φορολογικού εντύπου Ε9, Αντίγραφο λογαριασμού ύδρευσης.
Παρακαλούμε να φροντίσετε για την σύνδεσή σας με το αποχετευτικό δίκτυο.  Τυχόν αδιαφορία , πέρα από τις κυρώσεις που συνεπάγεται , θα οδηγήσει σε απαξίωση ενός τόσο σημαντικού έργου για την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...