Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Παραιτούνται απ' το ΠΑΣΟΚ

Δυο ακόμα μέλη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, μετά τον γραμματέα της Αλ. Αλεξάκη, παραιτούνται με βολές κατά της ηγεσίας Βενιζέλου. Δεν λένε όμως τι πρόσκειται να κάνουν...

Πρόκειται για τον Ν. Περατινό και τον Προκόπη Kομιανό. Σύμφωνα με την επσιτολή της παραίτησής τους: Όλον αυτό τον καιρό ζητούσαμε επίμονα από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μία αλλαγή πολιτικής. Μιας πολιτικής, ελπίδας για την κοινωνία, για τον πολίτη. Ζητούσαμε ένα έκτακτο - ενωτικό συνέδριο ΠΑΣΟΚ. Δεν έγιναν ποτέ.
Το ΠΑΣΟΚ, η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, το κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, το κίνημα που άγγιξε την καρδιά εκατομμυρίων Ελλήνων, σήμερα μεταλλάχθηκε σε κόμμα των ολίγων. Έγινε ΕΛΙΑ. Έγινε ΔΗ.ΠΑΡ. Η κοινωνία απομακρύνθηκε. Μέσα σ' αυτό το κλίμα και με μεγάλη λύπη, παραιτούμεθα από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας. Παραμένουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες της διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη.
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...