Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ντόρα Μπακογιάννη: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει Αβραμόπουλο για ΠτΔ, θα τον ψηφίσω

Θετικά θα έβλεπε μία ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου για τη Προεδρία της Δημοκρατίας η Ντόρα Μπακογιάννη.

 
Μιλώντας στο Παραπολιτικά FM και απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα στήριζε μία ενδεχόμενη πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για εκλογή του Δ. Αβραμόπουλου στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, η Ντ. Μπακογιάννη απάντησε καταφατικά.
 
«Γιατί να μην τον ψηφίσω;», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι η Νέα Δημοκρατία θα προτείνει εκ νέου για ΠτΔ τον Σταύρο Δήμα, ενώ χαρακτήρισε «ένα από τα επτασφράγιστα μυστικά του ΣΥΡΙΖΑ» το ποιον θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 
Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο συναινετική εκλογή ΠτΔ να ανοίξει το δρόμο και για άλλες συνεργασίες, η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε:
 
«Το κλίμα εύκολα το φτιάχνεις , αυτό που δεν φτιάχνεις είναι την προγραμματική σύγκλιση διότι εμείς για παράδειγμα πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρξουν επενδύσεις σε αυτή τη χώρα, εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρξουν θέσεις εργασίας και έχουμε το κακό να γνωρίζουμε ότι οι επενδύσεις θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.
 
Αυτό που με ανησυχεί είναι  ότι τα κολλήματα που έχουνε στον ΣΥΡΙΖΑ όπου σταματάμε τις επενδύσεις, δεν θέλουμε επενδύσεις, δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική επιχειρηματικότητα αυτό εκ των πραγμάτων νομοτελειακά μας οδηγεί στην συντήρηση αυτής της κατάρας που είναι η σημερινή ανεργία.»
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...