Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Πα-τέρας φίμωσε και έθαψε ζωντανή την κόρη του λόγω φύλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στην Ινδία, συγκλονίζοντας όλη την χώρα αλλά και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Άνδρας φίμωσε και έθαψε ζωντανή την 10χρονη κόρη του επειδή ήταν κορίτσι και όχι αγόρι!

Όταν η σύζυγός του σαδιστή πατέρα Αμπτούλ Χουσεϊν και μητέρα του 10χρονου κοριτσιού, απουσίαζε από το σπίτι εκείνος δεν έχασε ευκαιρία και σκάβοντας ένα λάκκο στο κήπο του σπιτιού τους, πέταξε στην κυριολεξία το παιδί του μέσα, όπως αναφέρει η mirror, δεμένο και φιμωμένο.
Θέλοντας να συνεχίσει την αποτρόπαια πράξη του, τοποθέτησε ένα καλάθι στο κεφάλι του παιδιού ώστε να μη το βλέπει καθώς εκείνος θα ολοκλήρωνε τη μακάβρια πράξη του με την ησυχία του.
Όταν η μητέρα του κοριτσιού επέστρεψε σπίτι, άρχισε να ρωτά επίμονα για το πού βρίσκεται το παιδί τους , χωρίς να παίρνει απαντήσεις.
Τελικά, το κορίτσι το έσωσαν οι γείτονες που ειδοποίησαν την αστυνομία αφού ξυλοκόπησαν άγρια τον άνδρα μέχρι να έρθει η αστυνομία.
Ο Αμπντούλ συνελήφθη και βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...