Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

Εκτέλεσε εξ επαφής δεμένο Ροτβάιλερ στα Χανιά

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που ψάχνει για τον δράστη

Αλλοδαποί Ευρωπαίοι, κάτοικοι Χανίων, ειδοποίησαν την πρόεδρο του φιλοζωικού συλλόγου Χανίων, ότι στην περιοχή Μυλωνιανά υπάρχει ένα νεκρό σκυλί, δεμένο σε ένα αυτοκίνητο και δίπλα του περιφέρονται κουτάβια κλαίγοντας.

Όπως αναφέρει η κα. Μπομπολάκη:

«Το σκυλί βρισκόταν εκεί νεκρό από προχθές κατά πάσα πιθανότητα.

Ήταν ένα θηλυκό γνήσιο ροντβάιλερ, που θήλαζε τα κουτάβια του και το οποίο το είχαν δέσει στο φορτηγό για να το παρατήσουν εκεί μαζί με τα μικρά του. Ειδοποίησα αμέσως το αστυνομικό τμήμα Χανίων που έσπευσε στο σημείο.

Το θέμα ήταν τραγικό με τα κουτάβια να κλαίνε δίπλα από την νεκρή μάνα τους, τα οποία και απομακρύνθηκαν αμέσως από τους ξένους , οι οποίοι και τα περιθάλπουν.
Αργότερα με πήρε η αστυνομία από το σημείο, όπου παρέμεινε επι δύο ώρες. Πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα χρήσιμα στοιχεία μετέφεραν δε το νεκρό σκυλί με το περιπολικό, το οποίο το είχαν πυροβολήσει εξ επαφής αφού το είχαν πρώτα δέσει με ένα σχοινί μισού μέτρου, προκειμένου να μεταφερθεί στην κτηνιατρική υπηρεσία.

Άλλο ένα στυγερό έγκλημα στα Χανιά με θύμα ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα. Έτσι χωρίς λόγο, χωρίς αιτία, χωρίς αφορμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...