Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Παραιτήθηκαν από αντιδήμαρχοι Παυλίδης & Ραιδεστινός

Χωρίς επίσημη ανακοίνωση από το Δήμο Κέρκυρας κατέθεσαν παραιτήσεις οι αντιδήμαρχοι Κ. Παυλίδης και Γ. Ραιδεστινός, λόγω υποψηφιότητας.

 Η είδηση ήρθε δια της τεθλασμένης, δηλαδή μέσω της ανακοίνωσης των βιογραφικών σημειωμάτων των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα ο κ. Παυλίδης που «από τον Σεπτέμβρη του 2014 ορίστηκε αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, και παραιτήθηκε αμέσως μετά την υποψηφιότητά του για τις βουλευτικές εκλογές» και ο κ. Ραιδεστινός «από τον Σεπτέμβρη ορίστηκε Αντιδήμαρχος Πόλης και Φαιάκων και αναπληρωτής του Δημάρχου Παραιτήθηκε αμέσως μετά την υποψηφιότητά του για τις βουλευτικές εκλογές».
Οι δύο πρώην (πλέον) αντιδήμαρχοι κατέθεσαν αμφότεροι παραίτηση την 9η Ιανουαρίου 2015 ενώ και οι δύο αποφάσεις Δημάρχου περί αποδοχής των παραιτήσεών τους έχουν αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 12 Ιανουαρίου 2015 (αριθμ. πρωτ. 996 και 997)
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...