Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ!

 "ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ" ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ! ΤΑ ΣΤΟΙΒΑΞΑΝ ΜΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΙ ΠΙΟ "ΣΙΚ" Η ΜΑΝΙΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑ!

Απίστευτα σκληρές εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την απόφαση των αρχών να "καθαρίσουν" από τα μικρά παιδιά την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων ενόψει της επίσκεψης του Ποντίφικα.


Μικρά παιδιά που ζουν στον δρόμο εγκλωβίστηκαν σε βάναυσα κέντρα κράτησης με ενήλικες εγκληματίες σε μια κυνική προσπάθεια να κάνουν κομψή τη Μανίλα για τον Πάπα Φραγκίσκο. 

Εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια φυλακίστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες για να γίνει πιο ευπαρουσίαστη η πόλη όπου είναι έντονο το στοιχείο της φτώχειας. 






Τα οδήγησαν σε βρώμικα κέντρα κράτησης όπου κοιμούνται στο πάτωμα και πολλά έχουν κακοποιηθεί από ενήλικους κρατούμενους. 






Εκείνα πεινασμένα και αλυσοδεμένα ακόμα και σε πυλώνες, ενώ 6 εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να παρακολουθήσουν την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου από κοντά. 






Αξιωματούχος παραδέχτηκε ότι υπήρξαν μαζικές επιχειρήσεις για να μην αντικρίσει τα παιδιά στους δρόμους ο Πάπας. 

Η MailOnline εντόπισε δεκάδες παιδιά κλειδωμένα σε άθλιες συνθήκες με εγκληματίες. Απέκτησε πρόσβαση σε ένα από τα κέντρα κράτησης και έχοντας στο πλευρό της τον υποψήφιο για Νόμπελ Ειρήνης Father Shay Cullen, ο οποίος και απελευθέρωσε ένα 7χρονο αγόρι. 






Τα αθώα παιδιά κρατούνται πίσω από τα σίδερα, κάνουν την ανάγκη τους σε κουβάδες και τρέφονται με αποφάγια που τρώνε από το πάτωμα.

Οι ενήλικοι κατάδικοι που κρατούνται σε διπλανές εγκαταστάσεις μπορούν να τα προσεγγίζουν, ενώ οι αξιωματούχοι αγνοούν ή αδυνατούν να εντοπίσουν την κακοποίηση και τις επιθέσεις. 






"Δεν έχουν βασικά δικαιώματα. Αυτά τα παιδιά είναι απροστάτευτα. Τα βάζουν απλά στη φυλακή και τα αφήνουν στην τύχη τους. 

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επισκεφθεί αυτά τα κέντρα κράτησης στη Μανίλα ο Πάπας Φραγκίσκος.






Είναι ντροπή για το έθνος. Οι υπάλληλοι θα τρομοκρατούνταν από το ενδεχόμενο να δει ο Πάπας Φραγκίσκος πώς φέρονται στα παιδιά", σημείωσε ο Father Shay. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι στη Μανίλα δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα παιδιά στα κέντρα κράτησης και εξοργίζονται όταν ανακαλύπτουν τι κάνει η κυβέρνηση στο όνομά τους.






Η πρακτική της φυλάκισης παιδιών του δρόμου πριν από μεγάλα διεθνή γεγονότα στη Μανίλα χρονολογείται πίσω στη Σύνοδο Ηγετών του 1996. 



ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Η DAILMAIL

λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...