Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου 2015

Tαυτοποιήθηκε και τέταρτος Ελληνας νεκρός στην τραγωδία του Norman Atlantic

Πριν από λίγο οι ελληνικές αρχές ειδοποιήθηκαν από τις αντίστοιχες ιταλικές ότι ταυτοποίησαν έναν τέταρτο Έλληνα νεκρό στην τραγωδία του Norman Atlantic.

Για την τραγική κατάληξη έχει ήδη ενημερωθεί η οικογένεια, μέλη της οποίας βρίσκονται καθ' οδον προς την Ιταλία προκειμένου να προχωρήσουν στο θλιβερό καθήκον της αναγνώρισης της σορού.
Πάντως ιταλικές άρχες έχουν στη διάθεσή τους την φωτογραφία του θύματος προκειμένου και αυτές να προχωρήσουν στην κατά το δυνατόν ασφαλέστερη ταυτοποίηση.
Παράλληλα στην Πάτρα έφτασαν την Πέμπτη όλα τα μέλη του πληρώματος του Norman Atlantic ενώ δόθηκε εντολή στις ελληνικές αρχές να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια στους συγγενείς των εννέα Ελλήνων αγνοουμένων από το ναυτικό δυστύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή ανοιχτά της Αδριατικής.
Υπενθυμίζεται ότι στο Norman Atlantic έχουν χάσει τη ζωή τους ο Κώστας Κουφόπουλος, ο 59χρονος Γιάννης Παράσχης από τη Ζάκυνθο και ο Γιώργος Δούλης, για τον οποίο ωστόσο δεν έχει υπάρξει ταυτοποίηση από την οικογένειά του.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...