Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Δημοσκοπήσεις: "Οι διαρροές της Ν.Δ προς τον ΣΥΡΙΖΑ είναι διπλάσιες από τις διαρροές του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Ν.Δ.»

Τρεις δημοσκοπήσεις με εκπλήξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσα στις επόμενες ώρες.

Οι 3 νέες δημοσκοπήσεις θα καταγράψουν για πρώτη φορά και το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, πώς αυτό επιδρά στο ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι αλλά και στο ΣΥΡΙΖΑ.
Την Πέμπτη στο Ποντίκι θα δημοσιευθεί έρευνα της ALCO, με σημαντικά ευρήματα για το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας, την μάχη για την τρίτη θέση, τη μονομαχία του ΠΑΣΟΚ με το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου και τις μετακινήσεις ψηφοφόρων που δημιουργούν εκπλήξεις.
Σήμερα το βράδυ θα δουν το φως τη δημοσιότητας δύο ακόμα δημοσκοπήσεις (της Pulse) για το Action24 και της GPO για το δελτίο ειδήσεων του MEGA.
Στο μεταξύ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha ο Θωμάς Γεράκης της Marc ανέφερε ότι: «Αν πάμε σε πεντακομματική Βουλή με 34,5 - 35% παίρνει ένα κόμμα αυτοδυναμία».
Σημείωσε ότι: «Για να είναι βέβαιο ένα κόμμα για αυτοδυναμία, πρέπει να έχει ποσοστό περίπου 37-38%" και πρόσθεσε πως: "Οι διαρροές της Ν.Δ προς τον ΣΥΡΙΖΑ είναι διπλάσιες από τις διαρροές του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Ν.Δ.».
Υπογράμμισε ακόμη ότι: «Υπάρχει ένα σαφές πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...