Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ημέρα προσευχής για την ενότητα και την ειρήνη στον κόσμο

Όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον Καθολικό Καθεδρικό Ναό «Ντόμο» η Εβδομάδα Προσευχής για την ενότητα των Χριστιανών και την Ειρήνη στον κόσμο η οποία θα κορυφωθεί με την προσευχή για το τέλος της βίας και της τρομοκρατίας από τους εκπροσώπους των Χριστιανικών Εκκλησιών της Κέρκυρας, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18:00'.

Σ' έναν κόσμο διαιρεμένο και γεμάτο βία η μαρτυρία αυτή, Καθολικών, Ορθοδόξων, Αγγλικανών και Ευαγγελικών αποκτά χαρακτήρα ζωτικό και καίριο κι ελπίζουμε ειλικρινά τόσο στην ανταπόκριση, όσο και στην μεγάλη συμμετοχή των πιστών κερκυραίων. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την μελέτη του Βιβλικού θέματος: «Δως μου να πιω» (Ιωάννης 4, 1 - 42). Στην συνέχεια η κάθε χριστιανική ομολογία θα' χει το χρόνο να κάνει μία πεντάλεπτη εισήγηση πάνω σ' αυτό το θέμα που από κοινού έχουν προετοιμάσει τον χρόνο που πέρασε. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με χριστιανικούς ύμνους που θα ερμηνεύσει η Δημοτική Χορωδία «Δημόδοκος».
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...