Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

«Πάει ο παλιός ο χρόνος» με Χορωδία Αχαράβης στην εκπομπή του Σπ. Παπαδόπουλου (VIDEO)

xorodia axaravis
Εξαιρετική η παρουσία της Χορωδίας Αχαράβης στην εκπομπή «Στην υγειά μας», στον Apha, παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η Χορωδία τραγούδησε και με τους Δ. Μπάση και Κ. Μακεδόνα.

 

Η Χορωδία Αχαράβης, υπό την διεύθυνση της Αγάθης Κοσκινά, βρέθηκε στο studio της πολύ δημοφιλούς εκπομπής «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και έδωσε τον εορταστικό τόνο της ημέρας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Ξεκίνησαν με το «Πάει ο παλιός ο χρόνος» και στη συνέχεια τραγούδησαν μαζί με τους τραγουδιστές Δ. Μπάση και Κ. Μακεδόνα το τραγούδι «Η σωτηρία της ψυχής».
Δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο το έργο σας, οι Κερκυραίοι έχουν παράδοση στο τραγούδι, δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, χειροκροτώντας τους χορωδούς που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.



Η Χορωδία Αχαράβης
Η μικτή χορωδία Αχαράβης ιδρύθηκε το 2001 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Αχαράβης. Είναι μεικτή τετράφωνη, αποτελείται από 42 μέλη και φέρει την επωνυμία 'Νικόλαος Πουλιάσης». Το ρεπερτόριό της συνίσταται σε τραγούδια βασισμένα σε μουσική των Θεοδωράκη, Χατζηδάκη, Λοίζου, Κουγιουμτζη κ.α.
Επίσης περιλαμβάνει παραδοσιακά, ελληνικά, δημοτικά τραγούδια, κερκυραϊκές αριέτες και καντάδες εκκλησιαστικούς ύμνους και παραδοσιακά ρώσικα τραγούδια.
Η χορωδία έχει συμμετάσχει σε ποικίλες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Τη χορωδία διευθύνει η καθηγήτρια μουσικής κα Αγάθη Κοσκινά η οποία είναι πτυχιούχος Πιάνου, Φυγής, Αντίστιξης και Ειδικού Αρμονίας. Βασικοί στόχοι της χορωδίας είναι αφενός η συμβολή στη διατήρηση και τη διάδοση του χορωδιακού τραγουδιού, αφετέρου το ταξίδι και η διασκέδαση μέσα από τη γνώση και τα χρώματα της μουσικής.

link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...