Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ξεκινουν οι εργασίες στην Ανουντσιάτα

Το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση και ανάδειξη του κωδωνοστασίου της Ανουντσιάτα μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού και την ανάδοχο εταιρία, την Πέμπτη 15/1/2015.

Την επομένη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Κέρκυρας καθώς και εκπροσώπων από τις εργολαβίες για την αποκατάσταση της Ανουντσιάτα και την πεζοδρόμηση της οδού Ευγενίου Βουλγάρεως, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των εργασιών.
link

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ
    Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, απάντησε ως εξής σε ερωτήσεις που του τέθηκαν από τον Δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά στην πρωινή εκπομπή του στο ΣΚΑΙ.
    ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

    Ένας Φόρος πρέπει να προκύπτει επάνω σε ένα έσοδο. Αυτό πρέπει να φορολογείται. Το έσοδο! Ούτε η Σοβιετία δεν μπορούσε να έχει σκεφτεί, ότι θα μένεις σε ένα σπίτι και θα πρέπει να πληρώνεις νοίκι στο κράτος!

    Άρα, αυτό που λέμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ότι, ΕΝΦΙΑ για το σπίτι που μένεις ΔΕΝ πληρώνεις και βεβαίως δεν μπορείς να πληρώνεις ΕΝΦΙΑ, για ένα μαγαζί ή ένα διαμέρισμα, που το έχεις για εκμετάλλευση και το οποίο είναι ξενοίκιαστο!

    Είναι ότι ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ που προτείνουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΟ «ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ» ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΕΝΦΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ
    http://readfree.gr/node/4213

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...